Počasí dnes28 °C, zítra21 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

VIDEO: Recidivista bušil do výlohy pekařství, strážníkům pak nabídl květiny, které vyrval z výzdoby kavárny

Svou zlost si vylil opilý muž na výloze pekařství i na kolemjdoucích Plzeňanech. Po nich pokřikoval vulgární výrazy a třešničkou na dortu už byly snad jen jeho padající kalhoty. Strážníky na jeho chování upozornila pohoršená žena. Hlídka podle jejího popisu muže velmi rychle našla. Ten chtěl situaci zachránit ještě tím, že si klekl a nabídl strážníkům květiny, které chvíli předtím vyrval z výzdoby na předzahrádce kavárny.

„Tady proti Hlavní poště jde pán, kterému skoro padají kalhoty. Do všeho mlátí a napadá i lidi. U pekařství Peko rozbil vitrínu,“ sdělila oznamovatelka na linku 156. Muže velmi podrobně popsala, takže byla jen otázka pár vteřin, než jej našly policejní kamery. Hlídka už jela najisto.

 „Hlídka ze služebny Střed byla vyslána do ulice Solní, kde se měl nacházet muž, který obtěžuje v okolních provozovnách a v pekařství měl poškodit skleněnou výlohu. Když strážníci dorazili na místo, zaregistrovali na ulici muže, který odpovídal popisu a městské policii je velmi dobře znám. Když muž strážníky spatřil, klekl si na kolena a chtěl hlídce darovat květiny, které držel v ruce, ale smysluplného nesdělil nic, kromě svého jména,“ uvádí Městská policie Plzeň na svých webových stránkách.

Velmi rychle vyšlo najevo, že sedmačtyřicetiletý muž vyšel do prodejny a do všeho kolem sebe začal mlátit pěstí. Během tohoto výstupu rozbil i jednu ze skleněných výloh. „Agresor následně nadýchal přes dvě promile alkoholu, a protože v případě jeho osoby hrozilo, že se bude i nadále dopouštět protiprávního jednání a bude narušovat veřejný pořádek, byl následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Jednání muže bylo předáno správnímu orgánu, který bude jeho jednání projednávat,“ uzavřela policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň

Štítky recidivista, opilý muž, agresivní muž, vandal, obtěžoval lidi, rozbil výlohu, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Recidivista bušil do výlohy pekařství, strážníkům pak nabídl květiny, které vyrval z výzdoby kavárny  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.