Počasí dnes26 °C, zítra31 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Utekl další vězeň, který si odpykává trest v Plzni. Během května jde již o třetího uprchlého trestance

, aktualizováno 28. května 2024, 17:50

Policisté pátrali po uprchlém vězni. Čtyřiačtyřicetiletý odsouzenec je ve věznici za majetkovou trestnou činnost. Utekl z nestřeženého pracoviště v Univerzitní ulici v Plzni. Hledaného Kolomana Ž. policisté ale brzy vypátrali přímo v ulicích západočeské metropole. Na útěku jsou nicméně už od 7. května další dva vězni, kteří utekli ze stejného pracoviště v Plzni.

Vězeň zmizel v pondělí. Celostátní pátrací relaci uveřejnili policisté v úterý dopoledne. Svobody se dlouho neužíval a brzy putoval zpět do cely. „Hledaný muž byl dnešního dne vypátrán policisty v Plzni,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová. Podle informací policie není muž nebezpečný.

Další vězni na útěku

Na útěku zůstávají i nadále další dva trestanci, kteří uprchli ze stejného pracoviště v Univerzitní ulici v Plzni už 7. května. Zatím se polici nepodařilo ani jednoho z nich vypátrat a zadržet. Jeden je z Karvinska a druhý z okresu Děčín. „Oba hledaní jsou ve výkonu trestu odnětí svobody za majetkovou trestnou činnost a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ uvedla mluvčí policie Raindlová.

První z hledaných mužů pochází z Karvinska. Je hubené postavy vysoké 174 cm, má hnědé oči a krátké rovné vlasy černé barvy střižené takzvaně na ježka. Má tetování na pravé i levé ruce, na pravém rameni, na hrudníku přes prsa a vzadu na krku. Druhý uprchlík má trvalé bydliště na Děčínsku. Je střední postavy vysoké 183 cm. Má modré oči a hnědé vlasy. V současné době ale nosí sestřih dohola a bradku.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky dvojice vězňů uprchla, vězni na útěku, uprchlý vězeň, pátrání po vězni, utekl z nestřeženého pracoviště, vězeň utekl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utekl další vězeň, který si odpykává trest v Plzni. Během května jde již o třetího uprchlého trestance  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.