Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Čtyřiadvacetiletá Kateřina nastoupila do vlaku, ale domů k rodině už nedojela. Ted po ní pátrá policie

Ke své rodině do Stříbra na Tachovsku nedojela čtyřiadvacetiletá Kateřina a nepodala o sobě žádnou zprávu. Naposledy byla spatřena ve čtvrtek 23. května kolem 14:40 hodin na vlakovém nádraží v Ústí nad Labem, když nastupovala do vlaku. Policie teď vyhlásila pátrání po pohřešované ženě.

„Žena nastoupila ve čtvrtek v Ústí nad Labem do vlaku směřujícího na Prahu, kde měla v plánu přestupovat na jiný spoj a cestovat dále do Stříbra, okr. Tachov k rodině. Tam však do současné doby nedorazila,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Pohřešovaná je 165 - 170 cm vysoká, silnější postavy, má černé vlasy na jedné straně krátce střižené, modré oči, proholené obočí, piercing v uchu. Na pravé klíční kosti má tetování ve tvaru květiny, na obou předloktích má vytetované čínské znaky katanu a anime postavu. Nosí dioptrické brýle. Na sobě měla tmavou plyšovou mikinu, tmavé kalhoty a černé botasky.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou také sdělit na bezplatnou telefonní linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pohřešovaná žena, nedojela domů, viděna ve nádraží, nastoupila do vlaku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiadvacetiletá Kateřina nastoupila do vlaku, ale domů k rodině už nedojela. Ted po ní pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.