Počasí dnes28 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Během odpoledne zahynul při nehodě už druhý motorkář v kraji. Oba smetly osobní automobily

Druhá smrtelná nehoda motorkáře během jediného odpoledne na silnicích Plzeňského kraje se stala u viaduktu ve Vochově na severním Plzeňsku. Opět se jednalo o střet motorky s osobním automobilem. Ten kromě motocyklu ještě narazil do autobusu a poškodil i další vozidlo. V Dobřanech odpoledne zahynul jiný motorkář, kterého smetla řidička osobáku.

„Jedenatřicetiletý řidič vozu Škoda Octavia nedal při odbočování vlevo přednost devětatřicetiletému řidiči motocyklu značky Kawasaki. Po střetu vozidlo čelně narazilo do autobusu a dále poškodilo jedoucí vůz značky Škoda Fabia. Řidič motocyklu utrpěl smrtelné zranění,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

„U muže jsme si převzali laickou resuscitaci vedenou naším operátorem. Přes veškerou snahu naše lékařka musela po zhruba čtyřicetiminutové kardio pulmonální resuscitaci konstatovat exitus pro rozsáhlá zranění, na místo byl povolán koroner,“ uvedla k tragické nehodě motorkáře Andrea Divišová ze záchranné služby.

Odpoledne v Dobřanech nepřežil střet s osobákem pětašedesátiletý motorkář. „Podle dosud zjištěných skutečností mu nedala přednost řidička, která s vozidlem Toyota vyjížděla z místní komunikace a chtěla odbočit vlevo na Dobřany. Nedala přednost motorkáři, jenž jel na motocyklu Harley Davidson ve směru od Dobřan. Při střetu motorkář utrpěl zranění, kterým následně podlehl. Dechová zkouška u řidičky vyloučila požití alkoholu," řekla mluvčí policie Eva Červenková.

Už dříve zahynuli v regionu při dopravních nehodách během dubna a května dva další jezdci na motocyklech. Během necelých dvou měsíců už tedy zahynuli v regionu čtyři jezdci na motocyklech.

Motorkář na harleyi zahynul na místě po střetu s osobákem. Řidička mu nedala přednost

Motorkář nepřežil střet s osobním automobilem značky Toyota a zemřel ještě na místě nehody. Ta se stala v pondělí odpoledne v Dobřanech na jižním Plzeňsku na silnici II/180. Řidička osobáku nedala při vyjíždění z vedlejší komunikace přednost muži...

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky smrtelná nehoda, motorkář zahynul, tragická nehoda, střet motorky s osobákem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během odpoledne zahynul při nehodě už druhý motorkář v kraji. Oba smetly osobní automobily  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.