Počasí dnes27 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policisté vyrazili zkontrolovat nádraží, vlaky i železniční přejezdy. Padala jedna pokuta za druhou

Pokuty létaly jedna za druhou během mezinárodní policejní akce na železnici s názvem 24-BLUE RAD. Policisté z Plzeňského kraje se při ní zaměřovali na kontrolu osob i vozidel. Kontrolovala se i nádraží, ale také vlaky, rychlost na železničních přejezdech nebo vstupování na nepřístupná místa.

O uskutečnění akce rozhodla Rada evropské mezinárodní asociace RAILPOL, která sdružuje policejní složky zajišťující veřejný pořádek a bezpečnost na železnici i v jejím okolí. „Letos se jí v Plzeňském kraji účastnilo 122 policistů, kteří zkontrolovali celkem 550 osob, 138 nádraží, 156 železničních přejezdů, 43 osobních vlaků a 12 nákladních vlaků,“ informoval mluvčí policie Ondřej Hodan.

Policisté zaznamenali 31 překročení rychlosti na železničních přejezdech, sedmkrát řidiči nerespektovali dopravní značku před železničním přejezdem, osm motoristů nerespektovalo světelné signály a 34 osob se dopustilo přestupku tím, že vstoupily na koleje v místech, která nejsou veřejnosti přístupná.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky policejní kontrola, pokuty, akce na železnici, kontrolní akce, železniční přejezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ježek

Plzeňská policie zase buzeruje běžné občany zatímco jí pod nosem veliké ryby kradou miliony... Ach jo.. vítej v policejním státě který ovládají korporace, nikoliv vláda... ta je stejně jenom na výplatní pásce aby držela hubu a krok.

Středa, 17. dubna 2024, 05:50Odpovědět

Policisté vyrazili zkontrolovat nádraží, vlaky i železniční přejezdy. Padala jedna pokuta za druhou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.