Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Na jedoucí auto spadl strom. Ze zdemolovaného vozu vyprošťovali hasiči těžce zraněnou ženu

Neuvěřitelnou smůlu měla řidička osobního automobilu. Při průjezdu lesním úsekem silnice spadl ženě přímo na její automobil vzrostlý strom, který zřejmě nevydržel poryvy větru. Vážně zraněná žena zůstala zaklíněná uvnitř zdemolovaného automobilu. Vyprostit ji museli až přivolaní hasiči. Záchrannou akci můžete vidět na dramatickém videu u článku.

Událost se stala nedaleko Rokycan v oblíbené lokalitě u rozhledny Pod Kotlem, která je turisticky velmi vyhledávaným místem. Strom se ulomil na okraji části lesa, kde probíhá těžba a spadl přímo přes komunikaci na auto. V místě už dříve pravděpodobně vítr pokácel jiné stromy. Na videu pořízeném jedním ze zasahujících hasičů je vidět, jak je zraněná a zakrvácená žena zaklíněná uvnitř zdemolovaného automobilu, na jehož propadlé střeše leží těžký kmen.

„Došlo k pádu stromu na jedoucí vozidlo. Jednu zraněnou osobu jsme vyprostili a předali do péče záchranářů. Následně jsme strom rozřezali a komunikaci zprůjezdnili,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. Mluvčí záchranné služby Andrea Divišová ještě doplnila, že osmačtyřicetiletou řidičku záchranáři transportovali do plzeňské fakultní nemocnice na urgentní příjem. „Utrpěla středně těžké zranění,“ dodala Divišová.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Richard Beneš

Štítky strom na autě, padlý strom, zraněná řidička, vyproštění řidičky, záchranná akce, ulomený strom, pád stromu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na jedoucí auto spadl strom. Ze zdemolovaného vozu vyprošťovali hasiči těžce zraněnou ženu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.