Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Ochmelka obtěžoval lidi na vlakovém nádraží, jednoho muže shodil ze židle a nadával i policistům

Na Palubě Hamburk u hlavního vlakového nádraží v Plzni zase jednou zasahovala městská policie. Tentokrát tam dělal nepořádek pětapadesátiletý ochmelka. Slovně napadal lidi, kteří tam seděli. Převrátil stolek a jednoho muže shodil ze židle. Smrští nadávek zasypal i přivolané strážníky. Ti si s ním rychle poradili.

Na linku 156 se v odpoledních hodinách dovolala rozhořčená žena, která popisovala hrubé chování pětapadesátiletého muže na hlavním nádraží v Plzni. Její slova následně potvrdil i kamerový záznam a další svědci. Dotyčný ženě nadával a dělal nepořádek.

„Muž odmítal se strážníky spolupracovat, dechová zkouška ukázala 1,90 promile, a i nadále se choval agresivně a vulgárně. Hlídka na místě rozhodla o převozu dotyčného na protialkoholní záchytnou stanici, a jelikož dotyčný prohlásil, že má u sebe věc, která může být považována za zbraň, byl vyzván, aby se podrobil bezpečnostní prohlídce před převozem,“ popsala Tereza Schliková z tiskového odboru Městské policie Plzeň.

Muž kladl odpor a tak museli strážníci použít donucovací prostředky a muže spoutat. „Muž je momentálně podezřelý ze spáchání čtyř přestupků a ze svého jednání se bude zodpovídat správnímu orgánu“ dodala Schliková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky hlavní nádraží, městská policie, opilý muž, narušování veřejného pořádku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ochmelka obtěžoval lidi na vlakovém nádraží, jednoho muže shodil ze židle a nadával i policistům  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.