Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté dopadli muže podezřelého z otřesné vraždy bezdomovce. Jeho rozřezané tělo bez hlavy našli v řece

Pachatele bestiální vraždy dopadli kriminalisté po více než roce intenzivního vyšetřování. Obětí se stal se stal dvaatřicetiletý slovenský bezdomovec, jehož tělo bez hlavy i dalších částí našel náhodný svědek loni v lednu v řece Berounce v Plzni. Policisté teď zadrželi dvaačtyřicetiletého muže, který je podezřelý ze spáchání hrůzného činu.

„Po více než roce intenzivní práce policistů ze speciálně ustanoveného vyšetřovacího týmu, který se zabýval objasněním trestného činu vraždy z ledna roku 2023, kdy bylo v řece Berounce v Plzni nalezeno mrtvé lidské tělo bez některých jeho částí, se nám podařilo tento poslední případ vraždy objasnit. Ve čtvrtek 29. února 2024 zadrželi kriminalisté v Plzni podezřelého dvaačtyřicetiletého muže, kterého následně vrchní komisař obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ informovala v sobotu mluvčí policie Pavla Burešová.

Vrchní komisař následně podal podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby, což soudce v sobotu akceptoval. Obviněný muž je tedy stíhán vazebně. S ohledem na probíhající vyšetřování nebude policie k případu uvádět bližší informace.

Zohavenou mrtvolu nalezl náhodný kolemjdoucí pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně. Tělu chyběla hlava a mělo mnohočetná bodnořezná poranění. Policie s konečným potvrzením identity zavražděného čekala na výsledky testů DNA. Krajský policejní ředitel Jaroslav Vild řekl loni na tiskové konferenci, že se případ odehrál v komunitě bezdomovců. Připustil, že tělo nemělo hlavu a bylo poseté mnoha řeznými a bodnými ranami.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vražda, dopadený pachatel, zadrželi pachatele vraždy, tělo bez hlavy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté dopadli muže podezřelého z otřesné vraždy bezdomovce. Jeho rozřezané tělo bez hlavy našli v řece  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.