Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž odmítal opustit WC na čerpací stanici, kde se zamknul. Když se ho podařilo dostat ven, zaútočil na policii

V napínavou akci se během okamžiku změnil výjezd strážníků plzeňské městské policie, který nejprve vypadal jako běžná rutinní záležitost. Hlídka vyjížděla do akce na čerpací stanici, kde se měl na WC nacházet již delší dobu uzamčený muž, který nevycházel ven. Ale pak se začaly dít věci.   

„Obsluha čerpací stanice v Přemyslově ulici brzy ráno požádala o příjezd hlídky městské policie s tím, že na WC se již delší dobu nachází nějaký muž a neotvírá. Strážníkům se zadařilo a po jejich výzvě probuzený muž posilněný alkoholem nakonec odemkl dveře a otevřel. Byl však dost podrážděný, což se projevilo i na jeho následném chováním,“ popsala začátek zásahu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Když probuzený a pořádně naštvaný muž v doprovodu strážníka opouštěl toalety, tak se v prostoru určeném pro občerstvení zákazníků střetl s dalším zaměstnancem. A začal sprostě vykřikovat. „Strážník se jej snažil umravnit, namísto uposlechnutí výzvy se muž ale otočil a se zaťatými pěstmi vykročil proti němu. Pak už šlo vše ráz naráz. Za použití hmatů a chvatů byl zpacifikován. Po zklidnění se dvaapadesátiletý muž podrobil dechové zkoušce, která vykázala pozitivní výsledek přes dvě promile alkoholu,“ řekla mluvčí Pužmanová.

Policie ČR následně vyloučila v tomto případu spáchání trestného činu. Muž tak odcházel z místa s pokutou za přestupek proti veřejnému pořádku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky městská policie, agresivní muž, zásah městské policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž odmítal opustit WC na čerpací stanici, kde se zamknul. Když se ho podařilo dostat ven, zaútočil na policii  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.