Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Výtržnice demolovala na ulici zcela nový policejní vůz. Video natočené kamarádkou pak dala na sociální síť

Na úplně novém služebním automobilu klatovských policistů se surově vyřádila teprve dvacetiletá vandalka. Při demolici policejního vozidla, kdy skákala po jeho kapotě, ji natáčely její kamarádky. Video pak dívka „statečně“ zveřejnila na sociálních sítích. A to rozhodně neměla dělat. Policie si pro pachatelku bleskově došla a dívka jim díky záznamu poskytla i skvělý důkazní materiál.

Policisté prověřovali oznámení v jednom z klatovských podniků. „Před domem na ulici zaparkovali nové služební vozidlo Škoda Kodiaq, které jim bylo do služby přiděleno pouhý den předtím. Během provádění úkonů uvnitř bistra se na vozidlo zaměřila skupinka dívek, která stála opodál. Jedna z nich vylezla na kapotu, kde začala pózovat a některé z dívek ji fotily a natáčely,“ popsala vandalství mluvčí policie Iva Vršecká.

Tím ale řádění pořádně rozjeté slečny zdaleka nekončilo. Poté z vozidla slezla a kopala do předního kola. Nakonec automobil poplivala. „Při tomto jednání promáčkla kapotu, poškrábala lak a způsobila tak škodu, která byla odhadnuta na více než 20 tisíc korun. Záznam se svým jednáním následně zveřejnila na svém účtu na sociální síti,“ dodala policejní mluvčí. Policisté pachatelku velmi rychle ztotožnili a nyní čelí obvinění ze spáchání výtržnictví a poškození cizí věci.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky demolovala policejní auto, dvacetiletá výtržnice, vandalství, dupala po autě, policejní vůz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výtržnice demolovala na ulici zcela nový policejní vůz. Video natočené kamarádkou pak dala na sociální síť  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.