Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Výhružky smrtí i video plné násilí posílal mladík své bývalé a nezletilé přítelkyni, dříve ji napadl

S rozchodem se nedokázal smířit devatenáctiletý mladík, který se před několika měsíci seznámil na internetu s mladičkou dívkou. Osobně se i několikrát sešli. Po čase ovšem začali mít neshody a vše vygradovalo ve fyzické napadení ze strany mladého muže. Nezletilá slečna vztah ukončila, brzy ji však začaly od bývalého přítele chodit výhružné zprávy i videa s násilným obsahem.

Zprvu to vypadalo jako nevinné dopisování na sociálních sítích. Mladá dvojice si měsíce vyměňovala zprávy a pak se i osobně několikrát sešla. Mladá láska se však rychle změnila v toxický vztah a nezletilá dívka raději vše ukončila. S tím se její bývalý partner nedokázal smířit.

„Dívce začal zasílat zprávy, ve kterých jí vyhrožoval zabitím. Aby v ní vzbudil strach o život, zaslal jí i video, ve kterém dochází k násilí na ženě, které stáhl na internetu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká. Slečnu mladík už dříve napadl, proto se se svými obavami svěřila matce, která obratem vše oznámila na policii.

„Policisté muže vyslechli a z důvodu jeho špatného psychického stavu mu přivolali zdravotnickou pomoc. Lékař následně rozhodl o jeho umístění na psychiatrii. Po propuštění ze zdravotnického zařízení jej policisté zadrželi a umístili do policejní cely,“ pokračuje Vršecká. Případem se nadále zabývají klatovští kriminalisté pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. Mladík už je ve vazbě, přičemž mu hrozí až tříletý trest.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky výhružky smrtí, agresivní mladík, vyhrožoval přítelkyni, nezletilá dívka

Výhružky smrtí i video plné násilí posílal mladík své bývalé a nezletilé přítelkyni, dříve ji napadl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.