Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Strkanice na náměstí přerostla v krvavou bitku, mladý násilník skončil rychle v poutech

Ani v povánočním čase si plzeňští městští strážníci neoddychnou. Projíždějící hlídka policistů si tentokrát ve večerních hodinách povšimla skupinky mužů na náměstí Republiky. Na tom by nebylo nic divného, kdyby jeden z nich nezačal znenadání útočit na ostatní.

„Ve večerních hodinách projížděla naše hlídka kolem náměstí Republiky v Plzni a povšimla si skupiny mužů, přičemž jeden z nich začal fyzicky útočit na ostatní. Hlídka okamžitě zastavila služební vozidlo, rozběhla se ke skupině,“ popisuje Tereza Schliková z tiskového odboru Městské police Plzeň.

Ani přítomnost strážníků nepřiměla muže, aby se uklidnil. Strhli jej proto na zem. Muž nadále kladl odpor, čímž si vysloužil pouta. „Ve skupině se nacházel napadený dvacetiletý muž, který měl silně krvácející zranění v obličeji. Během pár okamžiků dorazily na místo také další dvě hlídky městské policie, které se postaraly o zraněného muže, a bezpečný průběh řešení události z důvodu přítomnosti větší skupiny osob,“ pokračuje Schliková.

Na místo se dostavili i záchranáři a napadeného muže na místě ošetřili. „Současně se záchrannou službou dorazila státní policie, která si spoutaného dvacetiletého útočníka převzala od strážníků k dalšímu šetření,“ uzavřela Schliková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky bitka na náměstí, napadení, rvačka, krvácivé zranění

VIDEO: Strkanice na náměstí přerostla v krvavou bitku, mladý násilník skončil rychle v poutech  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.