Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladý lupič s nožem v ruce přepadl obsluhu čerpací stanice. Svoji kořist si neužil ani půl hodiny

Benzinovou čerpací stanici na Rokycansku přepadl lupič ozbrojený nožem. Ze svého lupu se ale příliš dlouho neradoval. Policisté totiž pachatele doslova bleskově dopadli jen pár minut po loupeži. Lupič rozhodně nepočítal s tím, že tyto vánoční svátky pravděpodobně prožije ve vazební věznici.

Přepadení se stalo 20. prosince krátce před patnáctou hodinou. „Přijali jsme oznámení o přepadení benzinové čerpací stanice. Neznámý pachatel přistoupil k ženě, která obsluhovala pokladnu. S nožem v ruce po ní požadoval vydání peněz. Obsluha poté otevřela pokladnu, muž se zmocnil papírových bankovek v celkové hodnotě 16 tisíc korun a z prostor čerpací stanice utekl,“ popsala loupež mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo činu ihned po přijetí oznámení vyslal operační důstojník policejní hlídky. Policisté z dálničního oddělení Svojkovice pak podezřelou osobu tři minuty po přijetí oznámení zadrželi na hrázi rybníka v obci Mýto. Kriminalisté vyšetřují případ pro podezření z loupeže. „Ve čtvrtek odpoledne zahájili kriminalisté trestní stíhání pětadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež. Státnímu zástupci spolu se spisovým materiálem podali podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala policejní mluvčí. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky přepadl pumpu, čerpací stanice, lupič s nožem, zadrželi lupiče

Mladý lupič s nožem v ruce přepadl obsluhu čerpací stanice. Svoji kořist si neužil ani půl hodiny  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.