Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Krádež iPhonů za milion korun bude objasněna. Policii se podařilo zjistit totožnost všech podezřelých osob

Kriminalisté objasnili velkou krádež 34 kusů mobilních telefonů iPhone za milion korun, které se v Plzni dopustil sehraný gang zlodějů. I díky informacím od veřejnosti se podařilo zjistit totožnost všech podezřelých osob, jejichž tváře natočily v době krádeže bezpečnostní kamery uvnitř specializovaného obchodu v jednom plzeňském nákupním centru.

„Všechny osoby zachycené na fotografiích byly ztotožněny. Ve věci nadále probíhají úkony trestního řízení. Děkujeme všem za spolupráci,“ informovala bez dalších podrobností mluvčí policie Michaela Raindlová. Původně měla policie podezření, že se do krádeže zapojily celkem čtyři osoby, tři muži a jedna žena. Později vyšlo najevo, že jeden z mužů nemá s krádeží nic společného. Sám se dostavil na obvodní oddělení k podání vysvětlení.

Obchod s mobilními telefony v jednom plzeňském obchodním centru navštívil gang krátce před sedmou hodinou večer pod záminkou koupě mobilního telefonu. „Muž se ženou poté zabavili pracovníky prodejny, kdy druhý z mužů mezitím vnikl bez použití násilí do zázemí prodejny a odcizil 34 kusů mobilních telefonů, které si uložil do přinesené sportovní tašky. Následně všichni z prodejny odešli,“ popsala krádež policejní mluvčí. Způsobená škoda přesáhla částku jeden milion korun. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež mobilů, gang zlodějů, ukradli mobily, prodejna mobilů, pátrací akce, ukradli iphony

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

To bylo jasné od začátku: Erika, Dežo a Ronaldo... :-D

Středa, 6. prosince 2023, 08:52Odpovědět

Krádež iPhonů za milion korun bude objasněna. Policii se podařilo zjistit totožnost všech podezřelých osob  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.