Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Tři Ukrajinci utrpěli bodnořezná poranění při krvavém incidentu na ubytovně. Čtvrtý má poraněnou hlavu

Krvavý incident, při kterém tři Ukrajinci utrpěli bodná a řezná poranění, vyšetřují od sobotního večera kriminalisté na Tachovsku. Cizinci se dostali do ostré potyčky na ubytovně ve Stříbře, kde všichni bydlí. Policie dopadla podezřelého muže, který by měl mít na svědomí poranění svých krajanů.

„V sobotu večer jsme přijali oznámení o fyzickém napadení mezi několika muži na ubytovně ve Stříbře. S ohledem na to, že trestní řízení je teprve na začátku, tak policie nemůže poskytnout žádné bližší informace k tomuto aktuálnímu případu. Mělo jít o pobodání. V jednom případě šlo o bodnou ránu do zad,“ uvedla zatím bez dalších podrobností mluvčí policie Dagmar Brožová. Co bylo přesnou příčinou potyčky teď vyšetřuje policie.

Mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová potvrdila, že záchranáři transportovali do plzeňské fakultní nemocnice na urgentní příjem tři muže s bodnořeznými poraněními. Čtvrtého muže pak odvezli z ubytovny na ošetření do Stodské nemocnice po úderu do hlavy.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky pobodaní Ukrajinci, incident na ubytovně, bodná zranění, ubytovna ve Stříbře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Tak časté případy bodání a píchání nožem, nemluvě o strkání výbušnin do ženského lůna, jistě patří k ukrajinskému folkloru. Není pochyb, že právě v tomto ohledu může pro nás vlna ukrajinských imigrantů znamenat kulturní obohacení a povznesení.

Pondělí, 4. prosince 2023, 09:19Odpovědět

Tři Ukrajinci utrpěli bodnořezná poranění při krvavém incidentu na ubytovně. Čtvrtý má poraněnou hlavu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.