Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Osmdesátiletý senior na místě tragicky zahynul, když jeho vozidlo narazilo do stromu

Obětí tragické dopravní nehody se stal osmdesátiletý senior, který havaroval se svým vozem na severním Plzeňsku. Automobil narazil do stromu. Nehoda se stala v úterý odpoledne mezi obcemi Plachtín a Čbán.

„Řidič vozidla značky Dacia z nezjištěných příčin vyjel mimo pozemní komunikaci a narazil do stromu. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Doprava je v místě nehody řízena kyvadlově,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

K nehodě přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby, ale jeho posádka už nedokázala muži z havarovaného automobilu pomoci. „Lékař letecké záchranné služby u muže konstatoval zranění neslučitelné se životem, kterým osmdesátiletý muž na místě podlehl,“ doplnila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky smrtelná nehoda, náraz do stromu, senior nepřežil nehodu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Poté, co se zvedne vlna komentářů a doporučení, od kolika roků je třeba starším řidičům sebrat řidičské oprávnění, bylo by vhodné předložit statistická data, např. za období od roku 2010, z nichž bude patrné, kolik řidičů a v jakém věku vyletělo ze silnice a zabilo se např. po nárazu do stromu. V podobných článcích i v jiných novinách se věk nešťastného řidiče uvádí hned několikrát za sebou. Vzpomínám si ale na celou řadu podobných zpráv o havárii, při níž řidič také vyletěl ze silnice a zabil se, kde však věk řidiče zdůrazňován nebyl. Protiseniorská hysterie opět v plném běhu.

Středa, 25. října 2023, 07:52Odpovědět

Osmdesátiletý senior na místě tragicky zahynul, když jeho vozidlo narazilo do stromu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.