Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Kvůli zaseknutému šuplíku šlo seniorce o život. Do akce vyrážela hlídka městské policie

Velmi kuriózní zásah si připsali na své konto strážníci plzeňské městské policie. S žádostí o pomoc si je přivolala do svého bytu jedna seniorka. Potřebovala uvolnit zaseklý šuplík. I když případ vypadá na první pohled jako úplná banalita, stařenka se oprávněně obávala o svůj život nebo o zdraví.

„Seniorka zavolala na tísňovou linku městské policie a požádala o pomoc s otevřením zaseknutého šuplíku. Uvnitř měla dokumenty, které nutně potřebovala, aby mohla odjet k lékaři,“ informovala Tereza Schliková z tiskového odboru městské policie. Strážníci se na místo vydali a čekalo je velmi milé překvapení v podobě sympatické a humorem překypující starší dámy.

„Paní sdělila, že potřebuje pomoc otevřít zaseknutý šuplík v obývacím pokoji, ve kterém má uloženou zdravotní dokumentaci. Jelikož se šuplík nacházel pod velkou skříní, měla strach, aby na ni skříň při trhnutí s šuplíkem nespadla,“ uvedla Schliková. Strážníci seniorce neposlušný nábytek zpřístupnili a pomohli jí telefonicky objednat truhláře, aby domluvili datum opravy. V závěru se slovy díků opravdu nešetřilo a seniorka vlídně sdělila, že pokud bude potřebovat pomoc, tak si o své dva oblíbené strážníky ráda požádá znovu.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zuzana Duzbabová

Štítky zaseknutý šuplík, seniorka v nouzi, městská policie, hlídka městské policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli zaseknutému šuplíku šlo seniorce o život. Do akce vyrážela hlídka městské policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.