Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Neznámý řidič kradeného vozu způsobil střet tří osobáků. Po hrozivé nehodě se mu podařilo uprchnout přes pole

Tři osobní automobily se střetly na silnici I/26 mezi Stodem a Chotěšovem. Jak se vzápětí ukázalo, viníkem nehody byl zatím neznámý motorista, který cestoval kradeným vozem. Bezprostředně po havárii se mu podařilo uprchnout přes pole a policie zatím po něm pátrá. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Po střetu zůstalo jedno auto převrácené na střeše v silničním příkopu, zatímco odcizený VW Sharan zakončil svoji jízdu těsně na okraji zoraného pole. „U nehody zasahovala letecká záchranná služba, záchranáři si převzali do péče jedenačtyřicetiletého muže, který i přes závažný mechanizmus nehody utrpěl lehčí zranění. Záchranáři ho transportovali k dalšímu ošetření na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Neznámý řidič jel s vozidlem VW Sharan, který je veden v našich evidencích v pátrání, ve směru od Chotěšova. Při průjezdu pravotočivé zatáčky řidič nezvládl řízení, kdy s vozidlem přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem VW Sharan modré barvy a dále ještě s protijedoucím vozidlem Mazda,“ popsala střet mluvčí policie Eva Červenková.

Zranění utrpěl řidič cestující ve vozu značky Mazda, které se převrátilo na střechu v silničním příkopu. Dechové zkoušky na alkohol byly u dvou řidičů negativní. „Viník dopravní nehody od vozu VW Sharan stříbrné barvy po nehodě z místa utekl směrem na Chotěšov. Mělo by se jednat o muže středního věku, štíhlé postavy, světlých vlasů a na sobě měl červené triko. V případě poznatku k osobě viníka dopravní nehody kontaktujte dopravní inspektorát územního odboru Plzeň venkov, kteří se zabývají šetřením dopravní nehody,“ doplnila policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky kradený automobil, zloděj auta způsobil nehodu, uprchl od nehody, utíkal přes pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič kradeného vozu způsobil střet tří osobáků. Po hrozivé nehodě se mu podařilo uprchnout přes pole  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.