Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Opilý a zfetovaný muž nedostal na poště důchod a dávky. Začal vyhrožovat, že to tam zapálí

Pracovnice i návštěvníky pošty v Habrmannově ulici v Plzni vyděsil agresivní muž, který se tam dožadoval vyplacení důchodu a sociálních dávek. Když mu zaměstnankyně pobočky nevyhověla, začal křičet a vyhrožovat, že to tam podpálí. Tuto výhružku zfetovaný recidivista dokonce zopakoval v telefonátu na policii.

„Třicetiletý muž se na přepážce pošty dožadoval vydání poštovní poukázky na vyplacení důchodu a sociální dávky. Pracovnice pošty mu sdělila, že uvedená poukázka se na poště nenachází, načež začal obviněný muž hlasitě křičet, že když mu zaměstnanci pošty do půl hodiny peníze nevydají, tak celou poštu podpálí,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Výhružku zopakoval i v telefonátu na linku 158. Tím sám na sebe přivolal policii, která ho ihned zadržela. Muž měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Další test odhalil, že je také pod vlivem pervitinu. „Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl v roce 2017 odsouzen za spáchání trestného činu výtržnictví k pěti letům odnětí svobody nepodmíněně,“ doplnila Brožová. Muž se momentálně nachází za zdmi vazební věznice.

Ohodnoť článek

Foto Česká pošta

Štítky agresivní muž, zfetovaný muž, opilý muž, výhružky, podpálení pošty, vyhrožování, výtržnictví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a zfetovaný muž nedostal na poště důchod a dávky. Začal vyhrožovat, že to tam zapálí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.