Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Agresivní opilec zapíjel žal z rozchodu a opakovaně zaměstnával policii. Pěstí zaútočil na strážnici a to neměl dělat

Velmi těžké období po rozchodu s přítelkyní zřejmě prožívá Plzeňan ve věku 44 let. Nejenže začal popíjet více alkohol, ale uchýlil se i ke krádeži v obchodě a během jediného dne dokonce dvakrát zaměstnal městskou policii. Pokusil se také fyzicky napadnout zasahující strážnici a to neměl dělat!

První incident se stal odpoledne v centru města, kde silně opilý muž hrubě narušoval veřejný pořádek. „Excesy muže se snažili strážníci zmírnit a uklidnit jej. Muž je přesto zasypal snůškou vulgarit. Pomyslný pohár trpělivosti přetekl, když naznačil vůči zasahující městské policistce útok pěstí. Během okamžiku byl zpacifikován hmaty a chvaty. Muž se následně podrobil dechové zkoušce, při které nadýchal 2,79 promile alkoholu,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci poté s agresivním opilcem zamířili do protialkoholní záchytné stanice, aby vystřízlivěl. Ani po pobytu na záchytce se ale muž nezklidnil a rozhodně nezačal sekat latinu. O několik hodin později po propuštění se s ním totiž strážníci opět setkali. Jeho první cesta totiž vedla do nejbližšího otevřeného obchodu. „Tam si v regálu vybral láhev vína a v klidu ji vypil, přestože ji ani nezaplatil. A důvod jeho jednání? Údajně abstinenční příznak, tak to alespoň uvedl,“ konstatovala mluvčí Pužmanová. Strážníci mu za tento majetkový přestupek vypsali pokutový blok. Za předchozí jednání, kdy je podezřelý z přestupků proti veřejného pořádku, jej ovšem čeká sankční trest od správního orgánu.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky agresivní opilec, zapíjel žal z rozchodu, zaútočil na strážnici, záchytná stanice.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům a psychopatům vždy okamžitě nasazovat monitorování náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma po dvacáté hodině, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. Více čtěte zde ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy a dalšími články na drbně.

Sobota, 19. srpna 2023, 12:39Odpovědět

Radim Liga

Lepší je otevřít uranové doly a poslat je tam a zároveň otevřít jaderný program na výrobu jaderných zbraní ať máme nějakou pojistku proti russákům.

Sobota, 19. srpna 2023, 14:22Odpovědět

Jiří Svoboda

Nejste už z těch "russáků" tak trochu na hlavičku, jaderný inženýre?

Neděle, 20. srpna 2023, 17:28Odpovědět

Libor Burian

Těžit by asi šlo. K dalšímu že mafie udala a nechala ukřižovatJežíše, osvobodila vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem z té vraždy človeka si udělali koryta, kšeft a turistickou atrakci s prodejem suvenýrů, pirátství, drancování zemí a vybíjení původních obyvatel, otrokářství, rezervace, kolonie, Marx, lenin, stalin -mužici s pseudonymem, gulagy, koncentráky, lichva, válčení, zbrojení, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež 1:50, rok 68, rozvrat v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu. Citát mužika s pseudonymem rotschild 1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete... euro, kryplomēny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky vše k Orwell 1984. Mafiáni jenom převlékají kabáty a uniformy. Více čtěte pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde na drbně.

Sobota, 19. srpna 2023, 15:55Odpovědět

Jiří Svoboda

To odkazování na vaše moudra pod Komentáře, Glosy atd je nejen trochu únavné ale i úsměvné, neb jsou ta moudra psána dost zmateným jazykem a tudíž poněkud nesrozumitelná, nehledě k tomu, že i do značné míry zcestná. Kupříkladu jsem vůbec nepochopil, jak souvisí tento váš příspěvek s řáděním ožralého magora. A také by bylo zajímavé vědět, když už jste se tak hezky rozepsal, jaká že to mafie udala a nechala ukřižovat Krista. A komu ho udala? Sama sobě, aby ho mohla ukřižovat? A jaká to vůbec byla mafie? Podle vašich zmatených závěrů asi bolševická, nebo marxistická, či Italská, nebo ruská? Také by mohla být i balkánská. Vzal jste to hezky z gruntu. S některými vašimi závěry by se dalo i souhlasit, když si je člověk vyluští, ale když už se k něčemu vyjadřujete, ať je to prosím k věci. Zde, kupříkladu, se jedná o opilce...

Neděle, 20. srpna 2023, 18:13Odpovědět

Libor Burian

K věci je první věta, dále jdu po podstatě a důvodech. Znát přednášky o vzniku vesmíru, biologii, viděl některý z filmů o ukřižování, třeba Mel Gibsona, Kladivo na čarodějnice, Wilsonov. To už jste v minulém století a můžete pokračovat Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Hlava22, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1, 2, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Lidi co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku, Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, tvoří časovou a dějovou osu cesty do dnešního bahna. Proložit četbou alespoň těch zmíněných knih a poslechem písní, rozhovorů. Jste členem nějaké sekty, křesťan, komunista, zelenista, migrantista jak píšu, chcíválek, pražský kavárenský milionchvilkař antibabišantizeman, dříve chartist antichartist volič pávka ? Z vašeho odstavce nepoznám čemu nerozumíte.

Pondělí, 21. srpna 2023, 04:19Odpovědět

Jiří Svoboda

Nerozumím tomu, nač cpete takovéto hovadiny do komentářů, o úplně jiných věcech. Zdá se, že jste prachobyčejný grafoman, považující se za filozofa, či spasitele. Chcete-li poučovat národ, můžete jít na Novinky seznamu, tam je pobloudilých obrovské množství, třeba by potřebovali dovést na správnou cestu. Jsou to samí chciválkaři, antibabišovci, voliči Pávka a podporovatelé pětidemolice. Ona přílišná znalost a přemíra informací o čemkoli, vede někdy k duševním poruchám, takže opatrně! Všeho moc škodí! Ten váš výčet zdrojů je opravdu impozantní... A nedá mi, abych vás znovu upozornil na to, že tento článek se týká jednoho opilce. Takoví lidé tu byli vždy, bez ohledu na to, jak to ve světě zrovna vypadalo i bez ohledu na to jaký sajrajt tu máme dnes, či bez ohledu na vaše vývody. A budou tu i když my tady již nebudeme bez ohledu na to, jaký režim tady zrovna bude.

Pondělí, 21. srpna 2023, 09:59Odpovědět

Libor Burian

V podstatě jsme ve shodě. Snižovat kriminalitu použitím monitorovacích náramků které jsou vyvinuty,na to upozorňuji teď a ke snížení by jistě vedlo spolu s kontrolami. Filmy a další jsme viděli několikrát, písně poslouchali,knihy přečetli, přednášek a rozhovorů plný yt,data vikina.Poslouchali vyprávění dědů a otců,I ve škole nebyly všechny soudružky stejné.Pro zaj. na yt Nachtman (+Čurda z výsadku atentátníků na R.H., prozrazení,likvidace, vypálení obcí)

Pondělí, 21. srpna 2023, 10:29Odpovědět

Agresivní opilec zapíjel žal z rozchodu a opakovaně zaměstnával policii. Pěstí zaútočil na strážnici a to neměl dělat  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.