Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič zděšeně vyběhl na rušné křižovatce z auta, dodávku vzápětí pohltily plameny

Dramatické chvíle zažil řidič bílé dodávky, když projížděl frekventovanou křižovatkou ulic Okounová a Plaská v Plzni. Z pod kapoty se najednou začal valit hustý dým, během chvilky už z prostoru motoru vyšlehly plameny. Muž stihl rychle vyskočit z vozu. Okolo shodou náhod projížděla hlídka městské policie, která začala s hašením, pomocnou ruku přiložili i další řidiči.

Práce plzeňských městských strážníků je všechno jen ne stereotyp. To ostatně dokazuje i jejich zásah, kdy si v odpoledních hodinách všimli na rušné křižovatce dodávky, které se dýmilo z pod kapoty. Z auta také v ten okamžik vyskočil vyděšený řidič.

„Hlídka okamžitě zastavila a řidiči běžela pomoc. Z motorového prostoru již šlehaly plameny. Víko kapoty se podařilo otevřít pomocí teleskopických obušků a k uhašení strážníci použili hasicí přístroj ze služebního vozidla a další tři přístroje poskytli řidiči projíždějící kolem, za což jim patří obrovské díky,“ popisuje mluvčí strážníků Tereza Schliková.

Z vozidla stále stoupal dým a docházelo k úniku provozních kapalin. Na místo byli proto přivolání hasiči, kteří požár dohasili. Strážníci na místě mezitím řídili dopravu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky požár auta, požár dodávky, požár na křižovatce, policisté hasili požár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zděšeně vyběhl na rušné křižovatce z auta, dodávku vzápětí pohltily plameny  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.