Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

U Ježíška se na umělém sněhu rochnila parta rozdováděných mladých bezdomovců. Udělali si tam Vánoce

K naprosto kurióznímu zásahu do ulice U Ježíška pod most Milénia vyjížděli před půlnocí strážníci plzeňské městské policie na základě jednoho oznámení. Po příjezdu na místo spatřili ulici, která vypadala jako by tam právě čerstvě nasněžilo a chyběl už jen vánoční stromeček s dárečky. Uprostřed bílé nadílky se doslova rochnila skupina veselých bezdomovců.

„Na ulici ležela bílá vrstva něčeho, co připomínalo čerstvou sněhovou pokrývku. Ve skutečnosti se ale jednalo o polystyrenovou výplň jakýchsi matrací, které na místě roztrhali bezdomovci. Ti se pak celým nepořádkem i po příjezdu hlídky městské policie ještě náramně bavili. Strážníci ovšem jejich dětské hrátky nekompromisně ukončili,“ informovala Tereza Schliková z tiskového odboru plzeňské městské policie.

Spáče, kteří si na měkké podestýlce ustlali, strážníci vzbudili. Všem přítomným a mnohdy hodně rozdováděným osobám následně oznámili, že si celý nepořádek pod dohledem hlídek do rána sami uklidí. Na videu, které na místě pořídila městská policie je zachycena jedna dáma, jak rozverně vykřikuje, že veškerou vinu za způsobený nepořádek bere na sebe. „Přítomní se hromadně pustili do díla a celý nepořádek vměstnali do sedmi velkých odpadkových pytlů. V závěru obdrželi finanční pokutu a z místa byli vykázáni,“ dodala Tereza Schliková.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky bezdomovci uklízeli nepořádek, udělali si Vánoce, protržená matrace, vysypaný polystyren, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Ježíška se na umělém sněhu rochnila parta rozdováděných mladých bezdomovců. Udělali si tam Vánoce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.