Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Barmanka odmítla nalít další alkohol opilému muži. Ten pak surově zaútočil nožem na jiného návštěvníka baru

Nožem zaútočil agresivní a opilý muž na jednoho z hostů v plzeňském baru a způsobil mu zranění. Důvodem napadení byla skutečnost, že barmanka už pachateli odmítla nalít další alkohol.

„Incident se stal kolem třetí hodiny ráno v jednom z barů nedaleko centra města. Mladý muž tam zaútočil po krátké slovní rozepři na jednoho z hostů. Muž chtěl nejdříve po barmance nalít alkohol. Ta to odmítla se slovy, ať se nezlobí, že již zavírá. Muž se začal chovat agresivně, z kapsy vytáhl zavírací nůž a začal návštěvníkům baru vyhrožovat. Přitom jednoho z nich zranil. Způsobil mu zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ popsala potyčku mluvčí policie Michaela Raindlová.

Jedenadvacetiletý agresor po útoku z baru utekl. Po chvíli ho ovšem zadržela hlídka policistů z obvodního oddělení Plzeň Skvrňany. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Případem se nadále zabývají a prověřují veškeré okolnosti,“ dodala tisková mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky útok nožem, zranil návštěvníka baru, nechtěla mu nalít, opilý muž, surový útok nožem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Barmanka odmítla nalít další alkohol opilému muži. Ten pak surově zaútočil nožem na jiného návštěvníka baru  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.