Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Opilý cizinec s osobním autem vletěl na chodník, kde srazil mladou chodkyni. Od nehody pak ujel

Pořádně opilý cizinec za volantem vozu značky KIA vyjel v centru Plzně na chodník, kde následně srazil mladou chodkyni. Z místa činu pak pachatel ujel společně se svými kumpány. O nehodě se ale mezitím dozvěděla policie, která si na plně obsazený ujíždějící automobil počkala v okrajové části města.

Incident se stal kolem půl jedné ráno nedaleko centra města, když automobil vyjížděl z Anglického nábřeží od hudebních klubů. „Jedenatřicetiletý řidič vozidla značky Kia nezvládl při odbočování na Americkou třídu řízení, přejel vyvýšený obrubník a najel s vozidlem na chodník, kde šla v tu chvíli chodkyně. Došlo ke střetu, kdy řidič do devětadvacetileté ženy narazil zpětným zrcátkem. Ta vlivem nárazu upadla na zem,“ popsala mechanismus nehody mluvčí policie Michaela Raindlová.

Chodkyně měla obrovské štěstí. I když ji vozidlo srazilo na zem, vyvázla téměř bez zranění. „Místo toho, aby řidič zastavil, z místa nehody odjel. Nedojel ovšem daleko. V Blatenské ulici ho zastavila hlídka policistů ze speciální pořádkové jednotky. Dechová zkouška na alkohol ukázala u řidiče pozitivní výsledek 2,96 promile,“ řekla policejní mluvčí.

Policisté teď případ vyšetřují pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Policie národnost cizinců při vyšetřování případů médiím nesděluje, ale podle informací serveru krimi-plzeň seděl za volantem automobilu opilý Ukrajinec. Uvnitř automobilu se měli nacházet celkem čtyři Ukrajinci pod vlivem alkoholu.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky opilý cizinec, automobil srazil ženu, sražená chodkyně, opilí řidič srazil chodkyni, ujel od nehody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klára Borůvková

Tak to je síla. A pak se říká, jací jsou chudáci? Jak nemají peníze? No tak na alkohol mají, na drahé auto také. OK. Nevadí tolik, že se někdo napije, je to konec konců jeho věc, ale sednout si s tím za volant? Tohle není jediný případ opilého Ukrajince, který si řídil auto. No asi u nich je to běžné a povolené, tak asi tak.

Čtvrtek, 20. července 2023, 12:43Odpovědět

Funebrák Karl

Tak je můžete všechny vítat dávat jim naše peníze, dát zdarma bydlení, status uprchlíka a Ukrajinci si tady z nás budou dělat srandu, Ukrajinci vůbec do Evropy nepatří, žijí mimo zákony, jejich mentalita je úplně odlišná a logické myšlení si už po mnoha generací nevybudovali, prostě a jednoduše jsou to lidi kteří patří do ohrady a zahodit klíče.

Středa, 19. července 2023, 09:55Odpovědět

Petr Pecka

Rakušana tito dezertéři nezajímají, není to prý na nich kdo je tady jako ekonomický emigrant, vojenský dezertér a nebo běženec. Hlavně že platíme všechy, viď Rakušane?

Středa, 19. července 2023, 08:53Odpovědět

Jaroslav Valík

Proč tito Ukravinci nebrání svoji zem, ale ohrožují naše lidi?

Středa, 19. července 2023, 07:44Odpovědět

Opilý cizinec s osobním autem vletěl na chodník, kde srazil mladou chodkyni. Od nehody pak ujel  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.