Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Za brutální útok kladivem padlo obvinění z pokusu o vraždu. Podezřelý cizinec putoval rovnou do vazby

Z pokusu o vraždu obvinil policejní komisař z Plzně sedmadvacetiletého cizince, který napadl kladivem třiačtyřicetiletou ženu v obci na jižním Plzeňsku. Údery kladivem směřovaly především na hlavu napadené ženy. Ta utrpěla vážná zranění. Před útočníkem z posledních sil dokázala uprchnout a přivolala si pomoc.

„Podezřelý muž byl obviněn ze závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu. Soudce akceptoval návrh na jeho vzetí do vazby,“ potvrdila ve čtvrtek odpoledne pro redakci Plzeňské Drbny bez dalších podrobností k případu mluvčí policie Iva Vršecká.

Krvavý incident se stal v úterý odpoledne v jednom bytovém domu ve Štěnovicích u Plzně. Oběť útoku s viditelnými krvácejícími ranami na hlavě utekla ven z domu a přivolala si pomoc. Sanitka ji při vědomí transportovala rovnou na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň.

Pachatele surového napadení zasahující policisté dopadli krátce po činu. Na místě zasahovali při zatýkání policisté se samopaly v rukou a s neprůstřelným štítem. Podle informací serveru krimi-plzen je obviněný cizinec Francouz.

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky pokus o vraždu, útok kladivem, těžké zranění, napadl ženu kladivem, vazba, cizinec útočil kladivem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za brutální útok kladivem padlo obvinění z pokusu o vraždu. Podezřelý cizinec putoval rovnou do vazby  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.