Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Senior nepřežil pád ze čtvrtého patra panelového domu, nejspíš se jednalo o sebevraždu

Skokem z okna se rozhodl ukončit svůj život starší muž z Klatov. Pod okny panelového domu v Plzeňské ulici se ho pokoušeli resuscitovat svědci i přivolaní záchranáři. Veškeré snahy ale byly marné a lékař mohl už jen konstatovat úmrtí.

„Přijali jsme oznámení o pádu muže ze čtvrtého patra, ke kterému došlo v Klatovech. Jednalo se o muže narozeného v roce 1951. Na místě ještě probíhala resuscitace, ale bohužel byla neúspěšná. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Veškerými okolnostmi se nadále zabývají kriminalisté. Podle prvních informací to vypadá, že na úmrtí muže neměla podíl žádná další osoba,“ sdělila redakci Plzeňské Drbny policejní mluvčí Eva Červenková.

V Klatovech to není v poslední době jediný případ, kdy se někdo rozhodl ukončit svůj život skokem z výšky. Na konci května našli svědci pod Černou věží tělo šestapadesátiletého lékaře, který u klatovské záchranky pracoval bezmála 18 let. 

Po dalším tragickém skoku z Černé věže lidé vášnivě diskutují na téma, zda by se měl uzavřít ochoz mříží

Tragédie, při níž zahynul koncem května po sebevražedném skoku z Černé věže v Klatovech šestapadesátiletý lékař, nastartovala opět veřejnou diskusi. A to na téma zda uzavřít, či neuzavřít ochoz věže. A zabránit tak podobně jako na mnoha jiných...

Foto Richard Beneš

Štítky skok z okna, pád z výšky, sebevražda, skok z okna, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior nepřežil pád ze čtvrtého patra panelového domu, nejspíš se jednalo o sebevraždu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.