Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Útočníci surově napadli trojici cizinců a jednoho z nich zranili. Policie pátrá po totožnosti osob z místa potyčky

Zatím neznámí pachatelé napadli tři cizince při incidentu v Tachově. Jeden z napadených utrpěl zranění, se kterým musel být ošetřen v nemocnici. Policisté mají z místa činu k dispozici fotografie několika osob, se kterými by si rádi pohovořili. Obracejí se na veřejnost s žádostí o pomoc při jejich identifikaci.

„Incident se stal v časných ranních hodinách v Sokolovské ulici v Tachově. Došlo tam k fyzickému napadení tří osob, cizinců, ze strany dosud neznámých pachatelů. V důsledku napadení byl zraněn dvacetiletý muž, který musel být následně ošetřen ve zdravotnickém zařízení,“ popsala událost mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Policisté v rámci prověřování zajistili fotografie, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení. Na těchto záběrech je vidět několik mužů. Na zemi leží bezvládné tělo jednoho z napadených cizinců. „Není vyloučeno, že se jedná o cizince. Tachovští policisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Pokud osoby na fotografiích poznáváte nebo můžete k tomuto případu poskytnout jakékoliv informace, kontaktujte policisty obvodního oddělení Tachov. Nebo volejte na bezplatnou tísňovou linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení cizinci, útok na cizince, identifikace podezřelých, pachatelé napadli cizince

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočníci surově napadli trojici cizinců a jednoho z nich zranili. Policie pátrá po totožnosti osob z místa potyčky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.