Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Deváťáka našli mrtvého v jeho stanu. Předtím se spolužáky bouřlivě oslavoval alkoholem konec školy

Tragédií skončila pro patnáctiletého deváťáka oslava konce školního roku a rozlučka se základní školou. Spolužáci ráno našli chlapce mrtvého v jeho stanu. Večer se silně opil. V noci pravděpodobně vdechl zvratky a udusil se. Jednalo se o velmi talentovaného mladého judistu, který se zúčastňoval domácích i mezinárodních soutěží, kde získal řadu úspěchů.

Velmi smutná událost se stala v noci na sobotu poblíž obce Sobětice na Klatovsku. „Mohu potvrdit tuto tragickou událost. Případ policie prověřuje. Ale vzhledem k věku poškozeného nebudeme zatím sdělovat žádné další podrobnosti,“ informovala redakci Plzeňské Drbny mluvčí policie Barbora Šmaterová. Byla nařízena soudní pitva, která má určit přesnou příčinu úmrtí školáka.

Když se chlapec při oslavě se spolužáky opil, odešel do svého stanu, kde zůstal spát, zatímco ostatní mládež se bavila dál. Když nad ránem zjistili, že chlapec ve stanu není v pořádku, přivolali pomoc. Na místě zasahovala záchranná služba. Lékař už jen mohl konstatovat smrt. Jednalo se o žáka z jedné klatovské školy. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky smrt školáka, zemřel ve stanu, našli ho mrtvého, alkohol, oslava konce školního roku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Deváťáka našli mrtvého v jeho stanu. Předtím se spolužáky bouřlivě oslavoval alkoholem konec školy  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.