Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilá řidička vletěla s autem na tramvajový ostrůvek, kde čekalo několik osob. Měla v krvi čtyři promile

Jen díky obrovskému štěstí neskončila masakrem šílená jízda totálně opilé řidičky, která v plzni vletěla na tramvajový ostrůvek, kde ráno čekalo na tramvaj několik lidí při cestě do práce a do školy. Lidem se podařilo na poslední chvíli uskočit. Jízdu zakončil automobil nárazem do sloupu veřejného osvětlení.

„Nehoda se stala krátce před sedmou hodinou ranní v ulici Terezie Brzkové. Dvaačtyřicetiletá řidička osobního vozidla značky Škoda Octavia nezvládla vlivem silné opilosti řízení a najela na vyvýšený obrubník tramvajového ostrůvku, kde v té době čekalo několik osob na tramvaj. Následně pokračovala v jízdě a narazila do sloupu veřejného osvětlení,“ popsala nehodu mluvčí policie Michaela Raindlová.

Po příjezdu policie na místo nehody se zraněná řidička, která byla viditelně pod vlivem alkoholu, podrobila dechové zkoušce. „Nadýchala přes čtyři promile alkoholu. Při dopravní nehodě naštěstí nebyl nikdo vážně zraněn. Opilou ženu policisté odvezli na lékařské vyšetření spojeného s odběrem krve. Nehodou se nadále zabývají,“ dodala mluvčí policie. Motoristka je podezřelá z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Opilec usmrtil tři mladé lidi čekající na tramvaj

V paměti obyvatel Plzně stále zůstává masakr z roku 2001, kdy opilý řidič vletěl se svým vozem na tramvajový ostrůvek na Klatovské třídě, kde v tu dobu také čekalo několik osob. Tři mladé lidi usmrtil a jednu dívku těžce zranil. Od nehody řidič odjel, aniž by prý zaznamenal, co se stalo. Auto pak zaparkoval v ulici jen nedaleko od místa činu a šel spát. Policisty k jeho bydlišti přivedly stopy oleje, které se táhly od místa nehody až k zaparkovanému automobilu. Tehdy devětadvacetiletý muž měl v krvi 1,67 promile alkoholu. Soud ho poslal na osm let do vězení a uložil mu i zákaz řízení na 10 let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky opilá řidička, tramvajový ostrůvek, nadýchala čtyři promile, vletěla na tramvajový ostrůvek, narazila do sloupu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička vletěla s autem na tramvajový ostrůvek, kde čekalo několik osob. Měla v krvi čtyři promile  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.