Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jeden mrtvý po nehodě osobáku na dálnici D5. Čtyři zranění cizinci od zdemolovaného vraku utekli

, aktualizováno 18. června 2023, 12:08

Při tragické dopravní nehodě zemřel dnes na dálnici D5 třiatřicetiletý cizinec. Jeho bezvládné tělo bez známek života našli záchranáři zhruba 15 metrů od vozidla. S mužem cestovaly ve voze další čtyři osoby, které se bezprostředně po neštěstí daly na útěk. Policie už je vypátrala. Jedná se o cizince, nejspíš Turky.

K tragickému neštěstí došlo na 44. kilometru dálnice D5 ve směru z Prahy na Rozvadov. „Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly u dopravní nehody jednoho osobního automobilu na dálnici D5. Na místě byl nalezen cizinec mimo vozidlo, utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ informoval Vítězslav Sladký z krajské záchranky. V autě cestovalo celkem pět osob cizí státní příslušnosti.

„Po nehodě měli z vozu utéct čtyři muži, kteří byli v rámci pátrací akce zanedlouho dopadeni a převezeni k ošetření,“ doplnil policejní mluvčí Ondřej Hodan. S pátraním pomáhali policistů také záchranáři. Jeden sedmačtyřicetiletý muž putoval do Rokycanské nemocnice, zbylé tři převezly sanitky na akutní příjem Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně. 

„Při dopravní nehodě automobil z dosud přesně nezjištěných příčin narazil do levých středových svodidel, která ho odrazila na pravá svodidla a následně mimo těleso dálnice,“ upřesnil Hodan okolnosti nehody. Případem se nadále zabývají kriminalisté.

Foto Policie ČR

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, dopravní nehoda, nehoda na d5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden mrtvý po nehodě osobáku na dálnici D5. Čtyři zranění cizinci od zdemolovaného vraku utekli  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.