Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Dodávka se třemi dospělými a šesti dětmi vylétla ze silnice a skončila na boku v poli

Při nehodě dodávky u Horní Břízy na severním Plzeňsku se v pátek odpoledne zranilo několik lidí. Ze zatím neznámých příčin vylétl vůz ze silnice, přetočil se přes střechu a skončil na boku v poli. Ve voze cestovalo celkem devět osob, šest z nich byly děti. Všechny účastníky nehody převezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Plzni. Nejvážnější zranění utrpěl řidič vozu. Dospělá žena a jeden chlapec si z nehody odnesli četnější lehčí zranění. Ostatní skončili na pozorování.

„Mezi Zálužím a Horní Břízou zasahujeme u nehody dodávky, v níž cestovalo devět lidí. Jednu osobu jsme vyprostili. Ostatních osm je mimo vozidlo. Automobil je na boku mimo komunikaci,“ informoval mluvčí krajských hasičů Petr Poncar bezprostředně po nehodě.

„Z dosud nezjištěných příčin vyjel řidič vozidla Toyota Proace mimo vozovku do pole, kde se s vozidlem převrátil přes střechu. Ve vozidle cestovalo celkem devět osob. Na místě jsou dopravní policisté územního odboru Plzeň - venkov a také výjezd služby kriminální policie a vyšetřování,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová. Záchranáři nehodu považují za hromadné postižení osob, vyjelo k ní sedm výjezdových skupin, uvedla mluvčí záchranářů Mária Svobodová

„Záchranáři všechny účastníky nehody transportovali do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně. Dva muži utrpěli středně těžká zranění a putovali na akutní příjem. Žena a jeden chlapec utrpěli četnější lehčí zranění. Pět chlapců ve věku od 13 do 15 let nejevilo známky zranění a skončili na pozorování," upřesnila Svobodová. 

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, nehoda dodávky, vylétl ze silnice, vážná dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dodávka se třemi dospělými a šesti dětmi vylétla ze silnice a skončila na boku v poli  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.