Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Silně opilý muž napadl na zastávce MHD ženu i svědka, který jí chtěl pomoci

Co dočinění s agresivním mužem měli strážníci i svědci na zastávce v Plzni na Borech. Cizinec, který před incidentem ve velkém holdoval alkoholu, nejprve slovně a pak i fyzicky napadl ženu. Příčinou jeho běsnění mělo být to, že mu dotyčná odmítla dát cigaretu. Napadené se na místě zastal její známý. Sám nakonec schytal několik tvrdých ran.

Přivolaná hlídka městské policie přijela na místo incidentu v době, kdy se tam hádali dva muži. „Po příjezdu strážníci museli nejprve zklidnit situaci mezi dvěma mužskými aktéry, kteří na sebe slovně útočili a následně začali zjišťovat okolnosti incidentu,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Podle jejich zjištění měl čtyřicetiletý cizinec nejprve slovně a pak i fyzicky napadnout o čtyři roky starší ženu. Webu Krimi Plzeň svědci uvedli, že muž chtěl po ženě cigaretu. Když ho odmítla, zasypal jí smrští ukrajinských nadávek a uštědřil také několik kopanců. Napadené se okamžitě zastal její známý. Sám ovšem schytal několik ran pěstí. Situaci nakonec zachránil manžel jedné ze svědkyň, který pracuje v bezpečnostní agentuře a násilníka dokázal zpacifikovat a vyčkat s ním do příjezdu policie.

„Dechová zkouška u útočníka prokázala přítomnost přes 3,5 promile. Protože muž vyhrožoval, že se znovu na místo vrátí a v protiprávním jednání vůči svědkům a ženě bude pokračovat, přivolali na místo strážníci policisty ČR a ti si jej převzali k dalšímu šetření,“ uzavřela Pužmanová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky agresivní muž, opilý muž, opilý a agresivní, fyzické napadení, napadl ženu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Velmi často se setkávám s tím, že svoji vděčnost za přijetí v naší zemi projevují hrubostí a nevhodným chováním.

Čtvrtek, 15. června 2023, 08:36Odpovědět

Dalibor Beran

Agresivita cizinců z východu nějak narůstá.

Středa, 14. června 2023, 14:28Odpovědět

Silně opilý muž napadl na zastávce MHD ženu i svědka, který jí chtěl pomoci  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.