Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Těžké zranění utrpěl senior, který se při práci převrátil s manipulátorem. Zřítil se z prudkého srázu

Těžké zranění utrpěl jedenasedmdesátiletý řidič manipulátoru. S pracovním strojem se muž v pondělí odpoledne převrátil v obci u Stříbra ze silnice a zřítil z prudkého srázu. U nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně vrtulníku letecké záchranné služby.

Nehoda se stala před 15. hodinou na statku v obci Těchlovice. „Jednu zraněnou osobu jsme vyprostili z kabiny převráceného manipulátoru a předali do péče pracovníků záchranné služby,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Starší muž při nehodě utrpěl středně těžké poranění a vzhledem k závažnému mechanismu úrazu byl transportován vrtulníkem na urgentní příjem do Fakultní nemocnice Plzeň,“ upřesnil Vítězslav Sladký z krajské záchranné služby.

Policejní mluvčí Dagmar Brožová uvedla, že řidič manipulátoru se v důsledku zdravotní indispozice se strojem převrátil mimo vozovku. „Muž nebyl schopen dechové zkoušky. Byl nařízen odběr krve v nemocnici, kam byl transportován letecky. Nejedná se o dopravní nehodu."

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda manipulátoru, zřítil se ze srázu, těžké zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžké zranění utrpěl senior, který se při práci převrátil s manipulátorem. Zřítil se z prudkého srázu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.