Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tragédie na kolejích, krátce před polednem muž nepřežil střet s osobním vlakem

Tragédie se stala ve Slovanském údolí v Plzni. V pondělí krátce před polednem tam osobní vlak srazil muže, který se tam pohyboval v kolejišti. Ten neměl šanci střet s vlakem přežít. Nehoda se stala na dlouhém a rovném úseku kolejiště. Je proto pravděpodobné, že se jednalo o sebevraždu.

„Ve vlaku cestovalo v okamžiku nehody asi 90 osob. Dopravce pro cestující zajistil náhradní dopravu,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Nikdo z osob cestujících ve vlaku nebyl zraněn. „Přivolaný lékař záchranné služby na místě konstatoval exitus pro zranění neslučitelná se životem. Na místo byl povolán koroner,“ uvedla k události Andrea Divišová ze záchranné služby.

Podle informací mluvčí policie Dagmar Brožové je trať v současné době uzavřená. Na místě pracují kriminalisté. Sebevraždu vyšetřovali policisté také v neděli v Klatovech, kde skočil z Černé věže sedmapadesátiletý místní muž.

Svůj život ukončil skokem z klatovské Černé věže muž. Za posledních 13 let je to už čtvrtý tragický případ

Skokem z Černé věže v Klatovech ukončil svůj život v neděli dopoledne muž. Na věž vystoupal podle očitých svědků krátce po jejím otevření. Nešťastník dopadl do rohu náměstí Míru přímo před schody do jezuitského kostela. Během posledních 13 let...

Hlavní železniční trať z Plzně na Domažlice a dále na Mnichov, je po dnešní dopolední nehodě na okraji Plzně opět plně v povozu. Poté, co mezi stanicemi Plzeň-Skvrňany a Vejprnice osobní vlak srazil muže, byla trať od 11:15 uzavřena. Mimořádnost byla ukončena, uvedl před 15:00 hodin web Českých drah. Nehodu stále vyšetřují policisté a Drážní inspekce.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky střet s vlakem, osoba sražená vlakem, vlak srazil muže, muž nepřežil střet s vlakem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na kolejích, krátce před polednem muž nepřežil střet s osobním vlakem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.