Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vlak srazil a usmrtil malé dítě, doprava na trati z Plzně do Německa byla přerušena

K obrovské tragédii došlo v pondělí večer u obce Blížejov na Domažlicku, kde vlak srazil malé dítě. Přivolaní záchranáři už nedokázali chlapci pomoci a mohli jen konstatovat jeho smrt. Provoz na trati z Plzně do německého Furth im Wald a Mnichova byl přerušen. Mezi stanicemi Blížejov a Domažlice byla zavedena náhradní autobusová doprava.

Mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal na dotaz novinářů sdělil, že nehoda se stala okolo 18:30 mezi stanicí Blížejov a výhybnou Radonice. „Přes veškerou snahu a úsilí zasahujících záchranářů se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněného. Lékař na místě konstatoval úmrtí,“ informovala mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. S ohledem na rodinu nekomentovala věk dítěte. Podle deníku Právo se ale jednalo o teprve čtyřletého chlapce, který se pohyboval v kolejišti poblíž zahrad, kde jsou nechráněné přejezdy.  „Tragickou událost na místě vyšetřují domažličtí kriminalisté,“ doplnila policejní mluvčí Hana Kroftová. České dráhy na webu informovaly, že omezení má kvůli zásahu skončit do 21:30.

Foto Policie ČR

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, střet vlaku s člověkem, smrt dítěte

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlak srazil a usmrtil malé dítě, doprava na trati z Plzně do Německa byla přerušena  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.