Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Pondělí 10. června 2024  |  Svátek má Gita
Bez reklam

Ze zdemolované kabiny náklaďáku hasiči složitě vyprošťovali těžce zraněného řidiče

Těžké zranění utrpěl pětapadesátiletý řidič nákladního automobilu, který naboural do stromu. V důsledku nárazu se zcela zdemolovala kabina. Hasiči museli zaklíněného řidiče velmi složitě vyprošťovat. Vozidlo havarovalo poté, co s ním jeho řidič náhle vyjel mimo vozovku, zřejmě v důsledku náhlých zdravotních problémů.

Nehoda se stala v ulici K Cihelnám v Plzni. „Nejprve jsme museli vozidlo stabilizovat, abychom mohli řidiči vyprostit. Používali jsme dvě vyprošťovací sady. Náročné bylo zejména uvolnění nohou zraněného muže,“ popsal složitou akci mluvčí hasičů Petr Poncar. Hasiči se museli na místě také vypořádat s únikem provozních kapalin z havarovaného automobilu.

„Motorista utrpěl středně těžké zranění, na událost si nepamatuje není vyloučené, že ji předcházela náhlá zdravotní indispozice. Po velmi pracném a nelehkém vyprošťování záchranáři muže transportovali na akutní příjem do fakultní nemocnice na Lochotíně,“ uvedla k případu mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda kamionu, náraz do stromu, vyprošťování těžce zraněného řidiče, složité vyprošťování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze zdemolované kabiny náklaďáku hasiči složitě vyprošťovali těžce zraněného řidiče  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.