Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Pacientka dusila v nemocničním pokoji seniorku polštářem, ta později zemřela. Důvodem mohlo být její chrápání

Plzeňští kriminalisté vyšetřují úmrtí třiadevadesátileté ženy, kterou podle deníku Právo měla ve Fakultní nemocnici v Plzni dusit polštářem její o téměř deset let mladší spolupacientka. Jednou z vyšetřovacích verzí je i to, že seniorce vadilo její chrápání.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení za jednání proti životu a zdraví. Případem se dál zabýváme. Další informace nebudeme v tuto chvíli sdělovat," uvedla stručně policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Podle deníku Právo došlo k napadení minulý čtvrtek na jednom z nemocničních pokojů ve Fakultní nemocnici v Plzni. Zatím ale není zřejmé, zda úmrtí třiadevadesátileté ženy způsobil útok ze strany její mladší spolupacientky. Personál nemocnice včas zasáhl a zdravotní stav napadené ženy se po útoku nikterak nezhoršil. Zemřela až několik dní po incidentu.

Otázkou je také to, zda policie obviní útočnici z trestného činu. Podle Práva totiž soudní znalec předběžně uvedl, že žena trpí psychickými potížemi a jednala v nepříčetnosti. Kriminalisté tak případ pravděpodobně odloží. Nejistý je také motiv činu. Jednou z vyšetřovacích verzí je například to, že agresorce vadilo chrápání spolupacientky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, napadení pacientky, žena napadla spolupacientku, dusila polštářem, úmrtí, kriminalisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pacientka dusila v nemocničním pokoji seniorku polštářem, ta později zemřela. Důvodem mohlo být její chrápání  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.