Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kvůli krádeži peněženky si chtějí policisté popovídat se ženou, kterou zachytily bezpečnostní kamery

Nákupy v plzeňském obchodním centru Plaza vyšly jednu ze zákaznic velmi draho. V nestřežený okamžik ji totiž drzý zloděj či zlodějka sebral peněženku a z místa zmizel. Policisté dnes zveřejnili snímky z kamerového záznamu, kde je zachycena žena, která by podle nich měla k případu hodně co povědět.

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ke kterým došlo dne 16. března 2023 v odpoledních hodinách v obchodním centru Plaza v Plzni, kdy byla poškozené ženě odcizena peněženka,“ popisuje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Dnes vyšetřovatelé zveřejnili fotografie ženy, která by podle nich mohla velmi pomoci s rozkrytím případu. „Žena na fotografiích se může sama přihlásit na lince 158 nebo obvodním oddělení Plzeň střed, stejně tak veřejnost, pokud někdo ženu pozná a zná její totožnost, může své informace sdělit policistům přímo na obvodním oddělení policie Plzeň 2 nebo policistům na tísňové lince 158,“ uzavřela mluvčí.

 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, krádež peněženky, krádež v obchodním centru, policisté pátrají

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli krádeži peněženky si chtějí policisté popovídat se ženou, kterou zachytily bezpečnostní kamery  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.