Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Vandal poničil na dvou místech dvě tramvaje. Do stropních panelů prorazil díry a způsobil škodu za 100 000 Kč

Naprosto nepochopitelným případem vandalství se zabývají policisté z Plzně. Zatím neznámý pachatel nebo pachatelé poškodili stropní panely hned ve dvou tramvajích plzeňské MHD. Stalo se to na dvou různých místech ve městě.

„Plzeňští policisté se zabývají dvěma případy poškození cizí věci. Dosud neznámým způsobem vytvořili ve stropních panelech několik děr. K poškození došlo 2. února 2023 v Plzni v městské části Lochotín a Slovany. Pachatelé způsobili svým jednáním škodu přes 100 tisíc korun. Policisté v obou případech zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Koncem prosince loňského roku jiný vandal posprejoval různými nápisy na plzeňském hlavním vlakovém nádraží interiér jednoho osobního železničního vagonu. Několik dalších nápisů nastříkal na zdi v okolí nádraží nebo na stěny podchodu a také na dlažbu. To vše se stalo za bílého dne v místech, kde je téměř nepřetržitě obrovský pohyb lidí. Vandal u vstupu do nádraží ze Šumavské ulice neváhal postříkat sprejem nový objekt vyhlídkové věže Paluby Hamburk sestavený z kontejnerů, kde sídlí galerie, infocentrum.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vandal, vandal poničil tramvaje, poškodili stropní panely v tramvajích, díry ve stropu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal poničil na dvou místech dvě tramvaje. Do stropních panelů prorazil díry a způsobil škodu za 100 000 Kč  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.