Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pět osob se zranilo při ranní nehodě osobního automobilu. Mezi pasažéry byli čtyři chlapci ve věku 15 a 17 let

Osobní automobil s pěti cestujícími havaroval v pondělí ráno na silnici II/605 nedaleko Svaté Kateřiny na Tachovsku poblíž Václavského rybníku. Vozidlo se čtyřmi chlapci ve věku 15 - 17 let a jednou dospělou ženou skončilo mimo silnici převrácené na boku. Hasiči museli odstřihnout střechu automobilu, aby mohli vyprostit ven jednoho vážně zraněného chlapce.

Hasiči museli po příjezdu převrácený automobil nejprve bezpečně zajistit. „Uvnitř zůstala zaklíněná jedna osoba, kterou jsme museli vyprostit. Další čtyři lidé byli už mimo vozidlo. Pasažéři, včetně vyprošťovaného, utrpěli zranění. Předali jsme je do péče záchranářů,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Záchranáři na místě ošetřili všech pět osob. Dva chlapce ve věku 15 a 17 let s lehčími zraněními transportovali do Stodské nemocnice. Do stejné nemocnice převezli s lehčím zraněním také ženu ve věku asi 45 let a patnáctiletého chlapce. Poslední patnáctiletý pasažér utrpěl středně těžké zranění a záchranáři ho transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda osobního automobilu, převrácený automobil, vozidlo na boku, pět zraněných

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět osob se zranilo při ranní nehodě osobního automobilu. Mezi pasažéry byli čtyři chlapci ve věku 15 a 17 let  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.