Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Čtyři pracovníci bezpečnostní agentury surově zbili a zkopali bezdomovce, navíc ho okradli o jeho šperky

Z loupeže a z ublížení na zdraví obvinili plzeňští kriminalisté čtyři pracovníky bezpečnostní agentury. Velmi brutálně napadli kopy a údery teleskopickými obušky do různých částí těla bezdomovce. Ten přebýval v opuštěné plechové hale v areálu Českých drah. Ve finále ho navíc okradli o jeho šperky.

Kriminalisté z Plzně zahájili trestní stíhání mužů ve věku 22, 37, 23 a 18 let, které obvinili ze spáchání trestných činů loupež a ublížení na zdraví spáchaných formou spolupachatelství. Obvinění jako pracovníci bezpečnostní agentury kontrolovali areál Českých drah a v nevyužívané plechové hale v těsné blízkosti kolejí společně vyhledali čtyřiapadesátiletého muže bez domova, který zde přebýval.

„Muže vyzvali, aby halu opustil. V době, kdy si balil svoje věci, tak ho několikrát udeřili teleskopickým obuškem do různých částí těla, kopali ho do žeber, do hlavy a nastříkali mu pepřový sprej do tváře. Pak si všimli, že má na sobě řetízek a prsten. Pod pohrůžkou, že mu zlámou prsty, jim měl svoje šperky vydat. Poškozený to odmítl, a tak mu šperky sami strhli z krku a prstu a ponechali si je,“ popsala surový útok pracovníků bezpečnostní agentury mluvčí policie Dagmar Brožová.

Tím ale týrání bezdomovce zdaleka nekončilo. Útočníci ho vytáhli z haly ven, naložili do nákupního vozíku, který se nacházel poblíž, který pak roztlačili po silnici. Po několika metrech se vozík převrátil, muž z něj vypadl ven a pracovníci ostrahy z místa odešli. „Poškozený jejich jednáním utrpěl zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Obvinění jsou stíháni na svobodě, hrozí jim trest odnětí svobody na dva roky až deset let,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadený bezdomovec, České dráhy, bezpečnostní agentura, zbili bezdomovce, obvinění z loupeže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři pracovníci bezpečnostní agentury surově zbili a zkopali bezdomovce, navíc ho okradli o jeho šperky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.