Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Školačka spustila policejní manévry. Nahlásila, že ji cestou ze školy pronásledovala neznámá dodávka

Policejní manévry spustila nezletilá dívka, která na policii v Nýrsku oznámila, že ji cestou ze školy v nedalekých Janovicích nad Úhlavou pronásledovala neznámá dodávka. Policisté rozhodně nic neponechali náhodě, protože obdobný případ s podezřelou bílou dodávkou zaznamenali v Nýrsku na Klatovsku už začátkem loňského prosince.

„Policisté se intenzivně zabývali oznámením nezletilé dívky, která nahlásila pronásledování dodávkou. Kromě podání vysvětlení svědků si kriminalisté zajistili kamerové záznamy z místa. Vyhodnocením kamerových záznamů a zjištěných informací zjistili, že oznámení se nezakládá na pravdě,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Dívka celou situaci nesprávně vyhodnotila, kdy viděla dodávku stojící u silnice. „Řidič s dodávkou u silnice pouze zastavil a vyřizoval předávací dokumenty po předání zboží. K žádnému pronásledování nedošlo, ani k dalšímu jinému protiprávnímu jednání. Tímto chceme ujistit veřejnost, že nedošlo k ohrožení bezpečí dívky ani jiných osob a že tento případ nesouvisí s dodatečným oznámením, které jsme obdrželi ve středu večer v Sušici a informace o něm kolují na sociálních sítích. Zde byl v ranních hodinách přistižen onanující muž. Policisté případ evidují jako přestupek proti veřejnému pořádku a po pachateli pátrají,“ dodala mluvčí policie.

Začátkem loňského prosince policie informovala o tom, že se v okolí Janovic nad Úhlavou pohyboval řidič s bílou dodávkou. Policie žádala o poskytnutí informací ke zjištění osoby neznámého pachatele i užitého vozidla nebo záznamu z autokamery. Mělo se jednat o obdobný případ pronásledování ze strany neznámého řidiče s vozidlem. Vozidle se mělo pohybovat po komunikacích v blízkosti obcí Janovice nad Úhlavou, Strážov, Ondřejovice a Hvízdalka.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pronásledovaná dívka, dodávka, pátrání po dodávce, pronásledování, onanující muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školačka spustila policejní manévry. Nahlásila, že ji cestou ze školy pronásledovala neznámá dodávka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.