Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Po krvavé potyčce cizinců na ubytovně zahynul jeden Ukrajinec. Dalšího Ukrajince hledá policie v souvislosti s jiným podezřelým úmrtím

Smrtí jednoho Ukrajince skončil krvavý incident dvou krajanů, kteří se do sebe pustili na ubytovně ve Stříbře na Tachovsku. Čtyřiadvacetiletého muže v kritickém stavu transportoval v neděli v podvečer vrtulník záchranné služby do nemocnice. Tam muž svým zraněním podlehl. V souvislosti s jiným podezřelým úmrtím na ubytovně v Plzni pátrají kriminalisté po šestatřicetiletém Ukrajinci.

Při potyčce na ubytovně ve Stříbře napadl jeden Ukrajinec druhého nožem. Útočníka policie na místě zadržela. „Vážně zraněného, zhruba čtyřiadvacetiletého muže v kritickém stavu jsme resuscitovali, následně jsme ho transportovali leteckou záchranou službou na oddělení emergency do plzeňské fakultní nemocnice. Muž byl v kritickém stavu,“ informovala mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová. Druhý muž nebyl zraněn. I přes snahu lékařů cizinec večer v nemocnici podlehl svým zraněním.

„V souvislosti s prověřováním okolností možného násilného trestného činu pátráme po šestatřicetiletém Ukrajinci, jako po osobě důležité pro trestní řízení. Jedná se o Ivana Jaremara. Jakékoli informace k hledanému nám, prosím, sdělte na linku 158 či na nejbližší policejní služebně. Hledaný je vysoký zhruba 190 cm, hubené postavy, má krátké černé vlasy, krátké vousy (tzv. strniště) a sobě by měl mít pravděpodobně tmavě modrou bundu bez kapuce,“ informovala bez dalších podrobností mluvčí policie Pavla Burešová. I v tomto případě by mělo jít o podezřelé úmrtí na jedné ubytovně v Plzni.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pátrání po Ukrajinci, incident na ubytovně, pobodaný Ukrajinec, smrt na ubytovně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po krvavé potyčce cizinců na ubytovně zahynul jeden Ukrajinec. Dalšího Ukrajince hledá policie v souvislosti s jiným podezřelým úmrtím  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.