Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Psychicky nemocná žena vnikla do hotelu, prohlásila se za jeho majitelku a začala se toulat se po chodbách

K případu zmatené ženy, která se prohlašovala za majitelku jednoho plzeňského hotelu, do jehož prostor se jí podařilo proniknout, vyjížděli strážníci městské policie. Další výjezd strážníků směřoval k silně opilému sedmnáctiletému mladíkovi, který ve svém stavu málem umrzl na chodníku.

„Na městskou policii se obrátila recepční jednoho z plzeňských hotelů a žádala o pomoc s podivně se chovající ženou, která k nim přišla a není hotelovým hostem. Na upozornění personálu, aby žena hotel opustila, reagovala údajně prohlášením, že jí hotel patří a pokračovala dál do hotelových prostor. Na recepci ještě ponechala lékařskou zprávu o odborném psychiatrickém vyšetření,“ komentovala první událost mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci společně s recepční po chvíli nalezli ženu potulovat se chodbami hotelu, byla velmi zmatená, neorientovala se v čase. Na místo proto dorazili záchranáři a falešnou majitelku hotelu si převzali do své péče.

Přímo v centru Plzně zůstal ležet na chodníku v silném mrazu mladý muž. Bez pomoci hrozilo vážné nebezpečí že minimálně pořádně prochladne nebo umrzne. „Snaha postavit jej aspoň na nohy byla marná. Přivolaní strážníci u muže provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 2,67 promile. Po zjištění, že opilým mužem je teprve sedmnáctiletý mladík, kontaktovala proto městská policie jeho zákonného zástupce, aby si mladistvého převzal. Případ bude dále postoupen k řešení orgánu sociálně právní ochrany dítěte,“ doplnila mluvčí Pužmanová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky zmatená žena, opilý mladík, městská policie, psychiatrické vyšetření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Psychicky nemocná žena vnikla do hotelu, prohlásila se za jeho majitelku a začala se toulat se po chodbách  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.