Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Ve stodole shořely při nočním požáru dva automobily, způsobená škoda se vyšplhala k milionu korun

Dva osobní automobily shořely při nočním požáru stodoly v obci Lestkov na Tachovsku. Objekt začal hořet v neděli po 22. hodině. U požáru zasahovalo pět jednotek hasičů. Způsobená škoda se vyšplhala téměř na jeden milion korun.

„V obci Lestkov byl nahlášen požár nízké budovy. Po příjezdu namísto hasiči zjistili, že se jedná o samostatně stojící stodolu, požár byl už v plném rozsahu. Uvnitř objektu parkovaly dva osobní automobily, které byly tak též plně zasaženy požárem. Hašení probíhalo za pomoci 5ti proudů "C", z objektu hasiči vynesly jednu 10 kg propan butanovou lahev,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

Střecha objektu se během zásahu zcela zřítila a velitel rozhodl o stržení zděných štítů z důvodu bezpečnosti zasahujících hasičů, neboť hrozily zřícením. „Požár se podařilo lokalizovat po hodině a půl. Škoda je předběžně vyčíslena na 900 tisíc korun. Vyšetřoval dnes od rána na místě pátrá po příčinách požáru,“ dodal mluvčí hasičů.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky požár stodoly, shořela dvě auta, požár automobilů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve stodole shořely při nočním požáru dva automobily, způsobená škoda se vyšplhala k milionu korun  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.