Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Zvrhlík na eskalátorech obtěžoval dívky, autoři záběrů vše sdíleli na internetu a na policii nešli

Minimálně dvě dívky se staly obětí neznámého muže, který se jich na eskalátorech u plzeňského hlavního nádraží nevybíravě dotýkal na intimních partiích. Jeho chování zachytili svědci na video a posléze ho sdíleli na sociálních sítích, kde se kolem toho strhla bouřlivá debata. Na policii tento případ nikdo v poslední době neoznámil. I tak se jím ale zabývá.

Celé video se odehrává na velmi rušném místě, kde se pohybuje velké množství lidí. V prvním videu, které autoři pořídili, se neznámý muž zaměřil na dívku. Ta nevěnovala okolí příliš velkou pozornost a hleděla do telefonu. Po muži se ale otočila a on svého jednání nechal. Zcela bez reakce zůstala brunetka, které sáhl pod bundou rovnou mezi nohy. Možná jeho ruku přes kalhoty necítila, možná se bála otočit. Na tyto otázky se odpovědi asi nedozvíme, neboť takové jednání na policii vůbec nikdo neoznámil.

„Letos v září jsme evidovali dva podobné případy. Bohužel ani v jednom z nich se nepodařilo pachatele identifikovat a oba případy byly předány k dalšímu projednání správnímu orgánu,“ řekla Plzeňské Drbně mluvčí policie Veronika Hokrová. O tomto případu, který rezonuje na sociálních sítích, se dozvěděla policie teprve včera. „Pokud byl někdo svědkem tohoto jednání nebo jeho obětí, měl by se obrátit na kterékoli oddělení policie nebo na linku 158,“ dodala Hokrová.

Sestřihané video se objevilo před pár dny na Instagramu s popiskem: „Holky, asi začněte jezdit po eskalátoru bokem. Objevil se nám tu Prstíkový bandita,“ napsali autoři, kteří mají na svém profilu pár fotek a videí. V drtivé většině pochází z plzeňského nádraží a jeho okolí. Okamžitě schytali vlnu kritiky, kdy se lidé ptali, proč to dávají na internet a nejdou raději na policii.

„Prvotní teze byla, že se jedná o kapsáře. Na prvních záběrech toho nebylo moc vidět. Až poslední odhalil skutečnou podstatu banditovo počínání,“ snažili se neobratně vysvětlit. Mnozí podotýkali, že by mladíkovi ze záběru hned dali co proto. Hodně jich celou situaci velmi zlehčuje, dělají si z toho srandu nebo se ptají, jestli to není další internetová výzva. Záběry navíc vypadají podezřele „dobře“ a je tak nasnadě se ptát, zda nejde jen o žertík. Takový vtip by se jim nakonec nemusel vyplatit, neboť se případem již zabývá policie.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Instagram/plzenskej_vejplach

Štítky oběžování, sexuální obtěžování, osahávání, zvrhlík na eskalátorech, sociální sítě, video

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zvrhlík na eskalátorech obtěžoval dívky, autoři záběrů vše sdíleli na internetu a na policii nešli  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.