Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zfetovaný a agresivní muž spadl do ledové říčky, po vytažení z vody napadal hasiče i záchranáře

S velmi agresivním narkomanem se setkali dobrovolní hasiči ze Spáleného Poříčí na jižním Plzeňsku. Muž pod vlivem drog spadl do říčky Bradavy a plácal se bezmocně ve vodě. Zachránili ho přivolaní dobrovolní hasiči a záchranáři. Místo vděku se jim ale dostalo fyzických útoků ze strany zfetovaného muže.

Hasiči i záchranáři se musí čas od času potýkat s lidmi, kteří nespolupracují. V lepším případě létají vzduchem jen nadávky. V tom horším dojde k fyzickým útokům a na místo musí přijet policie. To byl i případ z dnešního rána na jižním Plzeňsku.

„Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjely do Spáleného Poříčí k záchraně osoby z říčky Bradavy,“ informoval mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Z vody muže vytáhli zdravotníci spolu s dobrovolnými hasiči. Dotyčný ale nespolupracoval a byl agresivní.

„K muži narozeného v roce 1979 nás přivolali rodinní příslušníci. Muž si následkem nadužívání drog způsobil zranění a zmateně utíkal pryč,“ popsala Mária Svobodová z krajské záchranky. Mužův úprk skončil u řeky, kde hasiči muže chytili a pomohli s jeho transportem do nemocnice.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky napadení záchranářů, agresivní muž, zfetovaný muž, spadl do řeky, Spálené Poříčí, dobrovolní hasiči, Plzeňský kraj, Bradava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný a agresivní muž spadl do ledové říčky, po vytažení z vody napadal hasiče i záchranáře  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.