Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Při nočním požáru domu vypukla panika mezi obyvateli, jeden muž v obavě o život dokonce vyskočil z okna

Při nočním požáru šestipatrového panelového domu v Nýrsku na Klatovsku se zranili čtyři lidé. Hořet začalo uvnitř jednoho z bytů pravděpodobně od svíčky, prostory domu velmi rychle zaplnil hustý dým. Mezi některými obyvateli vypukla panika. Jeden ze zraněných nájemníků domu v obavě o život dokonce vyskočil z okna a utrpěl zranění.

Hořet začalo v noci na neděli krátce před čtvrtou hodinou ráno. Hasiči vyhlásili druhý stupeň poplachu a na místo přijelo větší množství jejich techniky. Hořelo uvnitř bytu ve zvýšeném přízemí, odkud se do celého domu šířil hustý dým. Zasahující hasiči museli rychle evakuovat všechny obyvatele.

„Požár vznikl s největší pravděpodobností od svíčky, přesná příčina je zatím předmětem vyšetřování. Když začalo hořet v jednom z bytů, všimli si toho samozřejmě i obyvatelé dalších bytů a někteří z nich začali panikařit. Jeden soused vyskočil v obavě o život z okna a způsobil si poranění nohy. Majitelka bytu, ve kterém začalo hořet se nadýchala kouře. Další nájemnice zřejmě utrpěla šok v souvislosti s událostí. Při zákroku si ještě poranil ruku dobrovolný hasič,“ informovala redakci Plzeňské Drbny mluvčí policie Michaela Raindlová.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky požár domu, panika obyvatel, muž vyskočil z okna, hořelo od svíčky, Nýrsko, dům, okno, okres Klatovy, požár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nočním požáru domu vypukla panika mezi obyvateli, jeden muž v obavě o život dokonce vyskočil z okna  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.