Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policejní pátrači vyřadili z databáze pohřešovaných osob Helenu, která zmizela beze stop 16. října

Pohřešovaná třiašedesátiletá Helena, která byla naposledy viděna 16. října v Praze je živá a zdravá. Už nefiguruje na seznamu hledaných osob, odkud ji policie vyřadila během víkendu. Její zmizení vyvolalo veliký zájem ze strany veřejnosti.

„Hledaná žena je v pořádku. Sama se dostavila na policii v Praze. Policie děkuje všem lidem za projevený zájem a pomoc při pátrání,“ uvedla bez dalších podrobností plzeňská policejní mluvčí Michaela Raindlová. Celostátní pátrání po hledané ženě vyhlásila policie 29. října.

Původní zpráva: Kriminalisté pátrají po pohřešované ženě, která byla naposledy viděna 16. října 2022 v Praze. Celostátní pátrání bylo vyhlášeno 29. října. Pohřešovaná Helena V. je střední postavy vysoké cca 170-175 cm, má zelené oči a středně dlouhé rovné vlasy obarvené na blond. Je zdánlivého stáří 60-65 let.

Třiašedesátiletá žena není ozbrojená, není nebezpečná a netrpí žádnou nakažlivou nemocí. „Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ uvedla ke zmizení hledané ženy mluvčí plzeňské policie Michaela Raindlová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pohřešovaná žena, pátrání, policejní pátrání, zmizelá žena, policie, Praha, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Láska hory přenáší.❤️‍????

Pondělí, 7. listopadu 2022, 18:10Odpovědět

Policejní pátrači vyřadili z databáze pohřešovaných osob Helenu, která zmizela beze stop 16. října  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.