Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Z psychiatrické nemocnice opět uprchl známý útěkář, má soudem nařízenou ústavní protitoxikomanickou léčbu

Ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde má soudem nařízenou ochrannou ústavní protitoxikomanickou léčbu, opět utekl pacient Jiří Paul. Naposledy uprchl ze stejné psychiatrické nemocnice letos v červnu. Na útěku tehdy vydržel tři dny, než ho policie našla a vrátila zpět do zařízení.

„Hledaný muž uprchl 12. října a do současné doby se nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Neužívá žádné léky, bez kterých by byl ohrožen na životě. Muž je zdánlivého stáří 35 let, vysoký 185 cm, hubené postavy, má krátké světle hnědé vlasy, modré oči a nosí hnědou bradku. Měl by být oblečen do červené teplákové soupravy a měl by mít u sebe batoh. Hledaný má tetování nezjištěného motivu na levém předloktí a pravém rameni,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

Podle policistů není pohřešovaný Jiří ozbrojený, není nebezpečný a netrpí žádnou nakažlivou nemocí. Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky uprchlý pacient, psychiatrická nemocnice, pátrání, pohřešovaný muž, pohřešovaný pacient, ústavní léčba, nařízená léčba, Plzeňský kraj, Policie České republiky, nemocnice, léčba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z psychiatrické nemocnice opět uprchl známý útěkář, má soudem nařízenou ústavní protitoxikomanickou léčbu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.